apa yang dicari??

Tuesday, August 24, 2010

aku rindu kamu...

kenapa ngan aku sekarang nie eh..semua benda aku buat..aku rasa malas..malas yg teramat..tanpa ada semangat..hihi..apo halnya story nie ngan tajuk entry aku kan???hihi

mungkin ada juga kaitannya...ye..sebab kan aku rindukan kepada si dia...ye..aku rindu sangat pada si dia..rindu yang teramat sangat..sehinggakan aku nak bekerja pown tak de semangat..nasib baik laa arie nie tak banyak kerja...so buleh laa releks sikit..dan update blog yang dah berbulan tak update nie...

semalam 23.08.2010..hari yg sangat bersejarah bg aku..keluarga aku..dan bagi si dia..mmg bersejarah sangat..ada kisah suka dan duka yang berlaku dalam tarikh tu...mmg akan ku kenang sampai bila-bila..

tentu nak taw kan..apa benda yang berlaku..tapi..nak mula yang mana eh??yg suka atau yg duka???hurm..ok laa aku mulakan dengan yg duka dulu...

tanggal 23.08.2007..aku kehilangan adik kesayangan aku..akibat kemalangan jalan raya..di jalan sungala port dickson...dan disebab kejadian ini juga laa..aku hampir 3tahun tak jejak kaki kat PD..sungguh memilukan buat kami sekeluarga..kerana 3bulan sebelum tu..ayah kami pergi menemui Ilahi..Al-Fatihah buat arwah ayah dan muhaimin..

tanggal 23.08.2005..aku buat satu perjanjian dengan si dia..sungguh indah dan manis ketika itu..dan sehingga kini..aku mengharap keindahan ini berterusan sehingga akhir hayat kami berdua..dunia dan akhirat..tp..yg jadi masalahnya..bila laa aku buleh nak kawen ni...mak tolon laa izin kan aku kawen ngan dia...

sekian wassalam

2 comments:

Zura said...

hehe..dh cukup duit kawin ajelah...xbaik tangguh2 nti si dia di ambil org..

hakiminwizan said...

hihi..duet tak cukup lg zue..pinjam duet zue sikit..haha..duet dah labur kat white pearl