apa yang dicari??

Friday, July 3, 2009

yes..gembiranya aku...


salam..bertemu kembali..setelah hampir seminggu aku tak update blog aku..sebabkan terlalu busy dengan tugas harian dan tugas yang tetiba datang bari pejabat pelajaran daerah seremban..
tetapi aku ada berita gembira untuk dikongsikan..bulan lepas bertarikh 18 Mei 2009..aku pergi ke Putrajaya untuk menghadiri satu temuduga untuk lantikan jawatan ke DG41..memang sungguh mendebarkan..dan menakutkan..dengar cerita dari orang-orang yang pernah menghadirinya..ada yang lulus..dan ada yang gagal..
Alhamdulillah..syukur kepada Allah..setelah lebih sebulan aku menunggu keputusannya..akhirnya aku dapat juga tahu keputusannaya..AKU BERJAYA DAN LULUS dalam temuduga tersebut..

so sekarang..hanya menunggu surat tawaran lantikan dari Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran atau lebih dikenali sebagai SPP..gembiranya tak terkira..hanya menunggu pengesahan jawatan dari ketua jabatan aku..
tapi perlu diingat..kegagalan dan kejayaan ini..semuanya ujian dari-Nya..walaumacam mana pun..aku bersyukur kepada-Nya dan berterima kasih kepada mereka yang sentiasa memberi semangat kepada aku selama ini..
love u all

1 comment:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.abg!
.tahniahh :)
.hee rindu la kt abg kite neh
.lame x msg n ym
.huu tc! :)