apa yang dicari??

Thursday, January 7, 2010

biar betul???


salam..hope all my readers n pengikut blog saya berada dalam kesejahteraan dan sehat selalu..agak lama juga aku tak mengupdatekan blog ini..bukan apa..awal tahun macam ni..aku agak bz dengan tugasan di pejabat dan tugasan harian yang lain...

biar betul???...memang betul pun..memang aku agak bz sedikit..tapi malam ni..aku luangkan jugak masa untuk update blog aku..

biar betul???ye memang betul la..dah seminggu rupanya sesi persekolahan bermula..rasa macam baru semalam jek..isy..cepat betul masa berlalu..pejam celik dah seminggu...

biar betul???memang betul..ada satu pekeliling terbaru dari Jabatan Perkhidmatan Awam..dimana lepasan diploma sains kesetiausahaan dinaikkan gred..atau pangkat kepada N27..tahniah buat cik adik sayang..sebab dapat naik pangkat..mesti bertimbun backdated selepas ini...

biar betul???masuk minggu nie..dah 3minggu keta aku kat bengkel..masih belum dapat disiapkan lagi...

eh..biar betul???aku akan menamatkan zaman bujang aku tahun ni???hahaha..yang ni tak betul..huhuhu..sebabnya masih belum sampai seruan untuk berbuat demikian..

berapa banyak BIAR BETUL DAA?????oklah..aku nak wat kerja aku sekejap..lagi jumpa..assalamualaikum

2 comments:

Zura said...

biar betul blog nie dh berupdate,....hihihi...pape pun sume nye betul bile kite dh merasai n melaluinye...

Zura said...

biar betul blog nie dh berupdate,....hihihi...pape pun sume nye betul bile kite dh merasai n melaluinye...