apa yang dicari??

Saturday, January 10, 2009

becarefull sebelum menikmati limau...

wei kawan2...salam..hurm aku sebenarnye tak taw nak post pasal aper..tp tetibe jek aku dapat email dr seorang nie..cite pasal limau...

mmg skang nie kalo kite pegi memane..mesti bersepah orang jual limau..yer laa dah dekat ngan chinese new year laa kata kan..so melampoh lampoh laaa limau yang di bawa masok dari negara china..

sebenarnye limau nie mmg baik tok kesihatan..kaya ngan vitamin c..n mcm2 lagi laaa..aku taw skit2 jek..tapi korang kene berhati hati laa kalo membeli limau nie...jangan laa kelahap sgt...nak tros telan jek..kadang2 ada bende yang kita tak nampak ada dalam limau tuh... antaranya mcm nie...
cube korang perhatikan betol2 apa yang korang nampak dalam limau nie...
.

tentu korang tak perasankan..coz makhluk nie bentuknya hampir sama jek ngan isi limau tuh..so sebelum makan pastikan laa korang belek laa dulu k...SELAMAT MAKAN LIMAU...

2 comments:

bdk bru blaja blogging (: said...

ape tu? tak nmpk pape punn.

rose emely said...

salam abg!!!
hurmm...tak sangka la pulak ek dlm limau pun ada. sblm2 ni adik ada dpt email psl rendam buah dlm air garam n baru ulat2 tu keluar. hmm yg ni lagi menarik dlm limau. tapi kan???? bukan ke ulat dlm buah tu boleh jer kalo nak di telan????