apa yang dicari??

Tuesday, January 13, 2009

phone idaman

salam..lama betol aku tak ngantar topic kat blog nie..sory laa..coz skang nie dah mula keje..selepas cuti hampir 2bulan..mcm2 laa kene settlekan..kene plak awal2 tahon nie..nak wat cemana.. nama pown dah keje...

ok laa aku skang nie nak share ngan korang tentang phone idaman aku...mmg dah lama aku usha phone nie dalam internet..bg aku nie phone nie memang d'best laa..coz ngan function yang tak menyusahkan..hehehehe..phone yang aku maksud kan nie model sony ericsson c905..the latest selepas c902..


setelah lama aku usha kat internet..so hari isnin
baru nie pas abes keje jek..ako pown round laa kat terminal 1 tok jengok2..kalo dah sampai phone nie kat pasaran..mmg nasib aku baek..aku pown aper lagi..terjebak menghabiskan duet tok beli phone nie..tak per laa yang penting ako puas hati..(walaupown sebenarnya tak puas hati..coz nie bukan kaler yang aku nak...)


harganya????..korang agak laa sendiri eh..aku just discribe sket jek..camera 8mp cyber shot..ader wifi n gps..n mcm2 lagi laaa..penat plak aku nak terangkan satu per satu..hahahhaha..kalo dah minat..sanggup abeskan duet tok puaskan hati..lagipown..wat masa nie..sebelum kawen..baek aku enjoy dlu ngan gaji aku..kui kui kui....

2 comments:

rose emely said...

salam...
fuyooo...tepon baru siot.
tak hagak2...ader plak fulus nak rembat tepon tetengah bulan nih. trade in ke tepon lamer tuh? ini tidak adil!!!!

kimiesawa said...

phone motorola tak trade in pown..tp bg along pakai..heheheh