apa yang dicari??

Thursday, April 30, 2009

aku merindui mu!!!!


wei..tolong lah aku..huhu..aku rindukan dia..rindu sangat-sangat..dah seminggu tak pelok, belai dan bawak dia bersama aku..
selalunya..kemana sahaja aku pergi..mesti aku bawa bersama..tak kira kemana..sampai ke toilet pun..mesti aku bawa juga..(ini kalau waktu aku bekerja la..kalau kat rumah..aku letak la kat atas meja je..)..bila waktu pagi..dia yang kejutkan aku..tapi kini..dah seminggu aku tak rasa macam tu..aduh laa..sampai bila aku nak tunggu ni..
hahaha..korang mesti ingat aku rindu kat cik adik aku kan???memang rindu jugak aku kat dia..tapi kat sini..aku maksudkan..telefon kesayangan aku..sony ericsson c905 aku..dah seminggu aku hantar repair..sebab sound dia tak ada..ntah bila nak siap tak taw la..sebab phone tu kena hantar kilang balik..coz masih ada warranty..

aku merindui mu!!!

aduh laa..dah la segala aktiviti harian aku..kurang bermakna..sebab tak dapat nak ambil gambar..phone yang dibagi pinjam nokia 6233 ni..kurang kualiti gambarnya..serba tak kena dibuatnya..bila berjauhan dengan C905 ni..

3 comments:

milimilo said...

ayat mcm rindu kat buah hati..suspen lg lor :DD

FirJah said...

ke toilet pun bawa?? takpe cuma berhati2 coz teringt saya pada kejadian di sekolah saya sebulan yang lalu... hp yamg mahal jatuh dalam j**b**.... habis tukang paip dia panggil utk dapatkan semula hp tu.. sampai sekarang masih di kedai... tak taula boleh guna lagi ke tak...huhu..

hati2 yer...

hakiminfahira said...

kat buah hati pown rindu jugak..
tapi sebab tak sehat..tak dapat laa nak jumpe dia..