apa yang dicari??

Sunday, April 5, 2009

10 tahun SK Desa Cempaka

Selamat Hari Jadi..Selamat Hari jadi..selamat Hari jadi SKDC..selamat hari jadi...yee~~

hehehe..apa hal pula aku nak menyanyi lagu happy bitrhday ni..kui kui kui..sebenarnya..2009 merupakan genap 10 tahun sekolah aku mengajar sekarang ini dibina..tahun 1999-2009..so pelbagai rancangan yang telah dirancangkan untuk sambutan 10 tahun SKDC...


semalam berlangsung satu acara tahunan yang amat penting bagi sekolah dan ibubapa..apa lagi meeting PIBG yang ke-10 la..hehehe..tapi sayang aku tak dapat hadir sama kerana..ada urusan lain..entah apa yang diorang meetingkan pun aku tak tahu..hehehe..yang aku tahu..dalam meeting tu nanti ada usul yang akan dibincangkan tentang sambutan 10 tahun SKDC..

logo sempena 10tahun Sekolah Kebangsaan Desa Cempaka..dicipta oleh seorang rakan setugas aku..dia ni memang berbakat seni betul..dan inilah hasil ciptaan logo beliau..


perasmian meeting dan pelancaran sambutan 10tahun SKDC disempurnakan oleh Dato' Hasim Rusdi.. Adun Labu merangkap Exco Kerajaan Negeri Sembilan Darul Khusus.. sebelum meeting..macam biasa laa tugas-tugas yang diberikan kepada setiap guru untuk selesaikannya..antara tugas aku ialah..mengemas dewan dan buat banner dan backdrop pentas..so ini lah hasil aku dan rakan aku buat..


kalo selepas ni..ada siapa-siapa nak tempah banner untuk apa sahaja program sekolah atau individu..termasuklah banner perkahwinan..boleh laa contact aku..caj nya tak mahal..aku just kira rm2.50 sekaki sahaja (tidak termasuk kos penghantaran)..daa~~

No comments: