apa yang dicari??

Sunday, April 26, 2009

hari Ahad yang memenatkan...

salam to all readers..1stly sorry coz dah lama tak hantar ebtry baru..sebab aku agak busy sedikit baru-baru ini..huhuhu..tapi walau macam mana pun..aku tetap ingat kat korang semua..

hari ini..hari ahad..memang laa hari ahad..takkan jumaat pulakkan???huhuhu..biasa nya hari ahad atau hujung minggu..ramai yang ambil peluang untuk berehat bersama keluarga..dan teman-taman...tapi abgi aku lain pula ceritanya..

hari ini..hari yang memenatkan aku..huhu..apa taknya..aku dengan abang aku..bertungkus lumus..membasuh 4 buah kereta..hahahaha..kereta akak aku, kereta abang aku..kereta aku dan kereta adik aku..

memang dah macam kat car wash..pastu satu..satu..huhuhu..tapi enjoy jek basuh kereta ni..selain boleh main air..boleh bergurau senda..ngan abang aku..lalalala...

okies laa aku nak berehat sebentar..untuk hilangkan kepenatan aku..lagi jumpa..salamzzz

p/s:- photo tak dapat diletakkan bersama kerana..handphone aku sedang diperbaiki..harap maklum..

2 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohooo... manfaat yg bgus! berfaedah!

;)

FirJah said...

wah bagus bangat aktiviti ni..
kalau tau leh anto se dua keta..hehe