apa yang dicari??

Monday, April 20, 2009

petang yang membosankan

kenapa la petang ini sungguh membosankan aku..sampai semua benda yang aku buat serba tak kena..nak post entry pun rasa berat je jari jemari ini untuk menaip..adus laa..kenapa dengan aku ni..aku sendiri pun tak tahu..


dah laa dengan cuaca yang panas..membuatkan aku pun panas hati..hahaha..so masa bosan-bosan..nak cari idea..aku pun snap laa beberapa shot aku sendiri..kui kui kui..


petang ni tak ada apa perancangan..badan pun penat sangat..sebab nak ready untuk LDP rabu ni..turn aku yang kena bagi ceramahnya..nasib baik 2 jam sahaja..huhuhu.. ok lah..nak menghadap Yang Maha Esa..untuk melangsaikan hutangku kepada-Nya..lagi jumpa..daa~~~

4 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh..nape bosan2 nie..??hish..
cheer up..lalalallaa...

;D

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.busan ek?
.g cabut tiang letrik
.mesti x busan
.lalalalala :-"

iena said...

bosan?boring?ermmm..tdo adalah aktiviti paling best utk menghilangkn kebosanan tu..=)

hakiminfahira said...

yups..tepat sekali..hehehe